Vas zanima analiza ključnih besed in samostojen nastop na Googlu?
Potrebujete analizo ključnih besed za SEO optimizacijo svoje spletne strani?
Se zavedate, da je od izbranih ključnih besed, odvisna učinkovitost in uspešnost spletne prodaje?

 

Naročite temeljito (topical clusters + long tail) analizo ključnih besed

in začnite svoj spletni nastop na zdravih temeljih

 

Naša analiza ključnih besed je primerna kot

Pomoč pri iskanju ustreznih ključnih besed za Google oglaševanje z Google Ads

Najbolj ustrezne ključne besede za oglaševanje na Googlu, niso nujno tiste, ki jih vtipka največ uporabnikov Googla.

Poleg tega niso najbolj učinkovite ključne besede tudi tiste, na katere se pojavlja v Google Ads oglaševanju, največ plačanih oglasov.

Saj je konkurenca na nekatere izmed njih, prevelika, da bi lahko naš oglas, na podlagi takšnih zakupljenih besed, bil uvrščen na najbolj izspotavljena mesta na iskalniku Google.

Pri analizi in iskanju ustreznih ključnih besed smo osredotočeni predvsem na učinkovitost. Z željo, da naročniku najdemo takšen nabor ključnih besed, s katerim si bo investicijo v Google oglaševanje preko zakupljenih ključnih besed, kar najhitreje povrnil.

Glede na želje naročnikov, lahko, na podlagi analiziranih ključnih besed, pripravimo in upravljamo oglaševalske kampanje.

Pošljite povpraševanje 

 

Pomoč pri analizi ključnih besed za optimizacijo spletnih strani (SEO)

Spletna (SEO) optimizacija zahteva analizo ključnih besed zaradi zasnove in strukture spletne strani. Ob ustrezno zasnovanih tematikah (topical clusters) spletnih strani, Google bolje razume našo spletno vsebino, posledično pa spletno vsebino, uvršča višje med prikazanimi spletnimi stranmi.

Nadalje potrebuje temeljito analizo, dolgorepih (t.i. long tail) ključnih besed tudi blog na spletni strani.
Za naše naročnike pripravljamo long tail in topical clusters analize ključnih besed, ki so uporabne pri snovanju spletnih trgovin in ostalih spletnih strani ter pri gradnji bloga na internetni strani.

Na željo naročnikov, lahko na podlagi analize ključnih besed, primernih za SEO optimizacijsko ustrezno spletno stran, pripravljamo tudi statične (landing page) tekste in dinamične blog vsebine. Hkrati, v okviru širšega sodelovanja, omogočamo tudi evidentiranje, spremljanje in merjenje rezultatov pripravljanih spletnih vsebin, optimiziranih na analizirane in najdene ključne besede.

Pošljite povpraševanje 

 

p.s.: tistim, ki bi se radi samostojno lotili analize ključnih besed, smo na Seo-Praktik.si, pripravili Kompleten vodič za iskanje in analizo ključnih besed. Preverite!